My CMS

Asturias

Een ecotoeristische vakantie in Spanje

Steeds meer mensen kiezen voor een ecotoeristische vakantie, omdat zij het belangrijk vinden dat de volgende generatie van dezelfde plek kan genieten.

Milieuvriendelijk toerisme

Mensen die aan dit kleinschalige toerisme doen houden veel rekening met de natuur, cultuur en de mensenrechten van het vakantieland. Ze zorgen ervoor dat de natuur niet wordt aangetast.

Ecotoerisme in Asturias

In het Spaanse Asturias zijn er verschillende accommodaties die unieke locaties aan bieden om te genieten van de natuur. Je kunt er typische platteland activiteiten uitoefenen, zoals het melken van de koeien, het voeren van de kippen en het plukken van fruit. Ook voor de sportieve mensen is er een hoop te doen, zo worden er mountainbike activiteiten georganiseerd.

De Costa Blanca

De meeste mensen kennen alleen de stranden en de winkels van Costa Blanca. Maar ook in Costa Blanca zijn genoeg ecotoeristische bezienswaardigheden. Zo kun je een prachtig

wandeltocht maken in de Bergen van de Hondon Vallei of zeilen naar het Tabarca eiland. Ook zijn er speciale strandjes waar je niet per auto kan komen.

 

 

Have your say