My CMS

Camping, hotel of stacaravan, wat past het beste bij jou?

Iedereen viert vakantie op zijn of haar eigen manier. Waar de één houdt van een luchtbedje in een tent op een knusse camping, houdt de ander van een luxe hotel met alles erop en eraan. Spanje is een voorbeeld van een land waar je vrijwel alle manieren van vakantie vieren kunt vinden. Prachtige regio’s waar de leukste campings te vinden zijn, maar ook gezellige badplaatsen waar je verschillende hotels en resorts kunt vinden. Wat voor type vakantie je ook zoekt, in Spanje krijg je het zeker gevonden.

All-inclusive naar Spanje

Wie denkt dat je een goede all-inclusive vakantie alleen in Turkije of Egypte kunt vinden, heeft het mis. In verschillende populaire badplaatsen in Spanje zijn veel hotels en resorts te vinden waar jij heerlijk all-inclusive kunt genieten van jouw vakantie. Denk bijvoorbeeld aan steden als Alicante, Benidorm of Malaga. Hele leuke steden waar jaarlijks vele toeristen komen, en vaak ook kiezen voor een all-inclusive arrangement. Onbezorgd genieten voor een vaste prijs, waarbij je niets te kort komt. Een fijne slaapplek, maar ook heerlijk eten en drinken. En dat alles voor één vaste prijs. Een Spaanse all-inclusive vakantie staat bekend om haar enorm grote aanbod. Niets is te gek, en er wordt vaak alles aan gedaan om het jou als vakantieganger zo aangenaam mogelijk te maken.

Naar Spanje om te kamperen

Ook kamperen is een hele populaire vorm van vakantie vieren in Spanje. In het noorden van het land vind je de regio’s Costa Brava en Costa Blanca. Deze kilometers lange kustlijn loopt ongeveer van de grens met Frankrijk tot aan Valencia, en je vindt hier tal van leuke Spaanse dorpjes en steden. Campings vind je hier volop. Het is dan ook een zeer populaire bestemming voor gezinnen met kinderen die met de caravan een leuke kampeervakantie willen hebben. Van kleine campings met een aantal plekken tot grote gerenommeerde campings waar je niets te kort komt. Op een moderne camping kun je zelfs nog kiezen hoe je wil kamperen. Ga je met je eigen caravan,  verblijf je in een tent of ga je een stacaravan huren? Volop keuze!

Dus wat voor soort vakantie je ook zoekt, kamperen of verblijven in een all-inclusive resort, in Spanje is vrijwel alles mogelijk. Het is niet voor niets dat Spanje al jaren in het overzicht met meest populaire vakantiebestemmingen staat.

Opzoek naar een ander kampeer avontuur? Lees hier alles over kamperen in Zweden.

Have your say